Pé Pé sieraden

juweelontwerpen - goudsmeden

unieke ontwerpen

uit eigen atelier 

met passie en vakmanschap

Over ons

In 1992 studeerden wij af aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht als Bachelor in Art and Design.

Wij, Peter Peels en Petra Beunen zijn toen samen gestart onder de naam Pé Pé sieraden.

In 1995 hebben we ons gevestigd in Veldwezelt waar we nu nog steeds met veel plezier werken en wonen.

Na vele jaren van verbouwingen en veranderingen is ons atelier nu volledig naar onze wens ingericht om te werken en ons werk te laten zien en te verkopen.

In ons atelier ontwerpen we onze eigen collectie sieraden en kunstobjecten, maar ook opdrachtwerken voor particulieren, bedrijven, verenigingen en gemeenten.

 

Heb je een reparatie

of zou je graag iets gemaakt willen hebben van je eigen goud

dierbare herinneringen laten verwerken in iets moois

verlovings- of trouwplannen

gewoon een klein kadootje om iemand mee te verrassen

geboorte, communie, moederdag, kerst of nieuwjaar

wandel gerust eens binnen

wij nemen de tijd om samen te brainstormen en zo tot een oplossing

of ontwerp te komen om aan jou of jullie wens te voldoen

 Pé Pé sieraden    2e Carabinierslaan 82    3620 Veldwezelt   +3289732480

Verder zijn wij ook buitenshuis nog steeds actief door deelnamen aan exposities en diverse nationale en internationale kunstevenementen. Je vindt ons terug op vele kunstmarkten, hier in de buurt maar ook verder weg zijn wij graag van de partij om ons werk te laten zien en te verkopen aan de vele kunst-en ambachtliefhebbers. Deze combinatie van aan huis werken en naar buiten treden met ons werk, telkens in een andere setting, geeft ons een boost voor nieuwe ideëen en ontwikkelingen. We vinden de wisselwerking enorm leuk en inspirerend zelfs na 25 jaar reeds intensief onderweg te zijn geweest. 

Kunstmarkten en exposities

Sinds 2015 zijn wij in het bezit van het het hib-label .

 

"We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt . Want wie het HIB-label draagt , maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal .Hier, in ons land ."

Kies je voor producten met het Handmade in Belgium-label, dan kies je voor producten die lokaal geproduceerd worden en aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Voor handgemaakt maatwerk op kleine schaal - door gepassioneerde ambachtslui met kennis van zaken. En met een personal touch, die het verschil maakt. Ambachtslieden die het HIB-label willen krijgen, moeten daarom aan een lijstje met voorwaarden voldoen, zo ben jij zeker dat je kwaliteit koopt.

Sinds 2017 hebben we ook het Erkend Ambacht label aangevraagd en ontvangen .

 

"Deze erkenning bekrachtigt het authentieke karakter van uw activiteit, het manuele aspect

van uw werk en uw knowhow als ambachtsman of -vrouw . Dankzij het logo dat u mag gebruiken als gevolg van uw wettelijke erkenning, kunt u rekenen op een grotere zichtbaarheid bij het publiek . "